Mësoni të tregtoni me CFD ari!

Shkarkoni këtë libër Falas dhe mësoni se si të tregtoni CFD-të e arit. Përmirësoni njohuritë tuaja dhe filloni udhëtimin tuaj të artë sot.
Limit Prime vodič

Ari është një pjesë e pazëvendësueshme e jetës sonë, dhe aktualisht përdoret në shumë industri në të gjithë botën.
Rreth vitit 560 p.e.s. ari filloi të shfaqej si monedhë. Prodhimi i monedhave të arit ishte një hap i guximshëm që përmbushi një mision shumë të rëndësishëm: krijimin e një instrumenti që do të ishte më i lehtë për t’u tregtuar. Por pse është ky fakt ı rëndësishëm për tregtarët e sotëm të arit?

Si perceptohet sot ari?

Sot, ari është një nga mundësitë më të sigurta të investimit në treg për tregtarët. Është një mall me cilësi specıfıke që e bëjnë unik dhe të vlefshëm dhe tregtarët të cılët e e konsiderojnë si domosdoshmëri. Ndaj edhe shpesh e përfshijnë në portofolin e tyre.

Ari vepron si një ‘strehë e sigurt’ për investitorët, veçanërisht në kohë pasigurie politike dhe ekonomike siç është përshembull konflikti aktual midis Ukrainës dhe Rusisë.

Si të tregtoni mallrat CFD, veçanërisht arin?

Ari nuk është si llojet e tjera të mallrave. Ka karakteristika unike të ofertës dhe kërkesës në treg.
Shërben si depo vlere, që përdoret për transaksione, por edhe për spekulime.
Lloje të ndryshme investitorësh janë të gatshëm të investojnë në këtë metal të çmuar.

Analistët kanë parashikuar se deri në fund të vitit 2022 dhe në fillim të 2023, rritja do të jetë shumë më afër trendıt para pandemisë, sepse ekonomia do të rikuperohet plotësisht dhe do të rifitojë pjesën më të madhe të prodhimit që humbi gjatë krizës.

Çfarë përfshıhet në këtë libër?

Ky libër falas do t’u përgjigjet pyetjeve të mëposhtme:

  • Si të tregtoni arin me CFD?
  • Çfarë e ndıkon çmimin e arit?
  • Si ta përdorim arin si një mall të vlefshëm dhe mjet strehimi?

Shkarkoni librin tuaj falas

duke plotësuar formuların e mëposhtëm.

Limit Prime priručnik

*Duke plotësuar formularin, ju pranoni të merrni njoftime dhe pranoni kushtet e përdorimit.

Customer Name,

Mirë se vini në Limit Prime Securities.

Nëse keni ndonjë koment ose pyetje, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni në info@limitprime.com.

Shpërndaje në Facebook

Ndani në LinkedIn